REA Presentask - 12 bitar

Produkten är tyvärr slut i lager. :(

OBS! I ASKEN FINNS INTE DE TVÅ BLÅ PRALINERNA PÅ BILDEN. I stället finns fyra stycken av Värmdö Pralins storsäljare, saltkola med brynt smör.


REA - HALVA PRISET PGA KORT DATUM: Bäst före 230601

Ordnarie pris 269 kr.

En ask innehåller 12 stycken handgjorda praliner med fem olika smaker i skal av mörk och ljus ekologisk fairtradechoklad.

I en ask finns smakerna:

  • Saltkola med brynt smör (Värmdö Pralins mest populära pralin. Därför finns det fyra stycken av den i den här presenasken. En söt kola spetsad med havssalt och ett nötdoftande brynt smör)
  • Karamelliserad vit choklad med havssalt (Vit choklad som rostats på låg värme för att sedan röras ut i grädde och toppas med havssalt. Brukar benämnas som Värmdö Pralins elegantaste chokladpralin)
  • Mild päron- och kardemummaganache (En ljus fyllning med len päronlikör och en nypa pikant kardemumma. Läggs i ett mörkt skal för att ge den här karaktäristiska pralinen den attityd den förtjänar)
  • Persika och mörk choklad (En solmogen, söt persikomarmelad möter en stadig mörk chokladganache. Ett mörkt skal fungerar som ytterligare balans mot den söta, solkyssta marmeladen)
  • Cappuccino (Med mycket grädde och ljus choklad i både fyllning och skal blir den här kaffepralinen lika åtråvärd som en stor kopp cappuccino en kylig morgon)

Antal praliner per förpackning: 12

Vikt: Ca 160 gram exklusive emballage. 

Värmdö Pralin använder bara azo-fria färger. Innehållsförteckning

Praliner överdragna med ekologisk mörk och ljus choklad. Ingredienser: Kakaomassa*, rörsocker*, kakaosmör*, emulgeringsmedel (sojalecitin), mölkpulver*, smör*, grädde*, glykos,  xanté (alkohol), kardemumma, persikopuré, syltsocker, kaffe. Kan innehålla spår av nötter. Förvaras torrt och svalt.